Video: Gedde med salsa verde
Gedde med salsa verdeKøkken:
Ingredienser:
Spansk
17
Tilberedningstid
3 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 kg Gedde
-
2 deciliter Halvtør hvidvin
-
1 stk Gulerod
-
1 stk Bladselleri
-
1 stk Løg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Laurbærblad
-
1 tsk Sukker
-
1 spsk Eddike
-
1.5 deciliter Extra jomfru olivenolie
-
3 stk Marinerede ansjoser
-
30 gram Kapers
-
1 stk Hvidløg
-
0.5 deciliter Frisk persille
-
100 gram Polenta mel
-
50 gram Smør
-
40 gram Rucola
Rengør fisken for indvolde og skæl.
Kog fisken i vand sammen med hvidvin, gulerod, selleri, løg, hvidløg og laurbærblad.
Når fisken er kogt færdig fjernes skind og ben.
Fisken skæres ud i fileter.
Salsa:
Smelt sukkeret sammen med eddike.
Bland resten af sauceingredienserne sammen i en blender.
Tilsæt ønsket mængde salt og peber.
Bland den blendede mos med sukkerblandingen.
Pensl fileterne med salsaen og lad dem stå køligt i 2 timer.
Tilbehør:
Tilbered polentamel efter anvisning på pakken.
Mens polentaen stadig er varm blandes den med smørret samt finskåret rucola.
Lad blandingen køle af i køleskabet.
Når polentablandingen er helt fast, skæres den i skiver og grilles på begge sider.
Polentakagen serveres sammen med gedden og salsa verde.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fedtfattig chokoladekage
Æg og sukker piskes sammen, til sukkeret ikke længere knaser.Mel og cacaopulver sigtes i d...
Gratineret løgsuppe
Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Sauter dem herefter i smør sammen med melet til de...
Æbleflæsk
ÆbleflæskHusk at bruge stegeflæsk til retten. Skær flæsket i skiver Pil løgene og skær dem...