Video: Indonesisk Nasi goreng
Indonesisk Nasi gorengKøkken:
Ingredienser:
Andet
13
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 tsk Køkkensalt
-
8 stk Forårsløg
-
4 stk Gulerod
-
4 stk Hvidløgs fed
-
10 spsk Olie
-
8 stk Æg
-
3 tsk Sambal Oelek
-
200 gram Sojabønnespirer
-
600 gram Basmatiris
-
2 spsk Tomatketchup
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
2 stk Ingefær
-
3 spsk Citronsaft
Skyl risene, hæld 1,2 l vand i en gryde, tilsæt salt.
Læg låg på indtil vandet koger op.
I samme øjeblik skrues kogepladen ned på ganske svag varme, lad risene udvide sig 15-20 minutter med låg på.
Tag risene af komfuret, men lad dem stå med låg på.
Skyl og rens forårsløgene.
Skræl gulerødderne, skyl kinakålen, skær stokken væk.
Alle grøntsager snittes fint.
Skyl spirerne hurtigt, lad dem dryppe af.
Pil hvidløget, skræl ingefæren og hak det hele fint.
Varm 8 spsk olie i en wok eller en stor pande.
Hvidløg, ingefær og alle grøntsagerne bortset fra spirerne hældes i og steges 2 minutter under konstant omrøring.
Tilsæt de kogte ris, steg videre i 2 minutter under omrøring.
Tilsæt sojasauce, sambal oelek, citronsaft, ketchup, bland spirerne i og lad dem stege med 2-3 minutter.
Udfordring på indonesisk:
I en anden pande varmes resten af olien, æggene spejles til spejlæg, krydres med salt og peber.
Fordel ris på tallerknerne og læg spejlægget ovenpå.
I øvrigt: spisepindene er virkelig kun til pynt her!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rabarber Mojito
Rabarber mojitoDrinken kan enten laves portionsanrettet i glas eller i en kande. Brug en m...
Gammeldags kylling
Tør kyllingen godt og fyld den med skyllet persille og krydr med salt og peber. Smelt smør...
Kammuslinge-gratin
Finhak persille og hvidløg. Bland persille, hvidløg, appelsinsaft, rasp, cognac og olie.Bl...