Video: Bahmi goreng
Bahmi gorengKøkken:
Ingredienser:
Kinesisk
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 pakke Nudler
-
200 gram Skinkeschnitzel
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Gulerod
-
1 stk Porre
-
0.5 tsk Spidskommen
-
2 spsk Kecap manis
-
1 tsk Sambal Oelek
-
200 gram Bønnespire
-
2 spsk Olie
-
0.5 bdt Frisk koriander
Kog nudlerne.
Skær kød i strimler.
Hak hvidløg fint, gulerod i tynde strimler og porre i ringe.
Varm olie op i en wok.
Kom spidskommen, kød og gulerod i og svits ved høj varme i 3 min.
Tilsæt hvidløg og porre. Svits i 2 min.
Smag til med krydderier.
Kom bønnespirer og nudler i og varm retten godt igennem.
Drys med frisk koriander.
Koriander har en smag og aroma, der passer godt til kinesiske retter
Spørgsmål:
jeg har et spørgsmål ang. en ingrediens i Bahmi goreng: hvad er Kecap manis ?
Svar:
Det er indonesisk soyasauce, og kan købes i større supermarkeder eller specialbutikker.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
21/02-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagels med røget laks og krydret flødeost
Har du lidt laks og flødeost tilovers, så lav disse lækre bagels. Skær de 2 bagels over og...
Champignon- og grøntsagssuppe
Skyl champignonerne og skær halvdelen i skiver. Hak resterende champignoner og svits de ha...
Mexicanske kødboller med salsa
Fjern skorpen og riv brødet i grove stykker og opblød det med mælken i en skål i 2 minutte...