Video: Kalkunfarsbrød med spinat
Kalkunfarsbrød med spinatKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
16
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
2 timer 30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket kalkunkød
-
50 gram Rasp
-
1 stk Æg
-
70 gram Tomatpure
-
2 tsk Tørret timian
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
2 spsk Revet ost
-
1 stk Squash i skiver
-
1 stk Aubergine
-
1 stk Finthakkede rødløg
-
0 Olie til stegning
-
2 tsk Hakket frisk timian
-
1 stk Flåede tomater i dåse
-
0 Salt
-
0 Peber
Kalkunkødet røres sammen med rasp, æg, tomatpuré, timian, salt og peber.
Farsen bredes ud på et stykke bagepapir ca. 30 x 30 cm.
Spinaten kommes i en gryde og tøes op ved svag varme.
Den vrides fri for væde, tilsættes hvidløg og krydres med salt og peber.
Den afdryppede spinat bredes oven på kalkunkødet og drysses med osten.
Ved hjælp af bagepapir rulles farsen sammen om fyldet til en roulade.
Bagepapir fjernes og farsrouladen lægges i et smurt ovnfast fad. Rouladen bages ved 180 grader i ca. 1 time. Olien varmes på en pande og grønsagerne svitses sammen med timian. Flåede tomater tilsættes og så skal det simre i ca. 10 min.
Smages til med salt og peber.
Farsroulade serveres i skiver med ratatouille og brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Agurkeskåle med oliven og cherrytomat
Vælg lange spæde agurker til denne garniture. Skær rundt om agurken så der dannes en lok....
Boller med kardemomme
Smelt margarine, bland 1 dl. mælk til det er lunt, rør gæret i. Bland resten af ingredien...
Halloween heksefingre
HeksefingreSmørret smuldres i en skål sammen med mel, sukker og vaniljesukker.Ægget tilsæt...