Video: Nem oliventapenade
Nem oliventapenadeKøkken:
Ingredienser:
Fransk
4
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
500 gram Sorte oliven
-
1.2 spsk Kapers
-
3 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Olivenolie
Nem oliventapenade
Alle 4 ingredienser blendes og anvendes som tapenade på brødet, som tilbehør til grøntsagsretter eller som dip til gulerødder.
Nem oliventapenade
Man kan med fordel tilsætte nogle semi-dried tomater eller lidt bredbladet persille til nem oliventapenade.
I denne opskrift på nem oliventapenade har vi - blandt andet for nemheds skyld - benyttet en blender til at lave hakkearbejdet,
men vi vil dog ikke undlade at nævne, at en del sværger til brugen af kniv i stedet for blender.
Bruges kniv til arbejdet, så skal ingredienserne hakkes meget fint.
Se evt. også opskriften på oliventapenade med lidt flere ingredienser og dermed en mere sammensat smag.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rød enchiladasauce
Opvarm olien i en stor gryde over medium varme. Tilsæt finthakket hvidløg og svits i 1-2 m...
Pølse- og porresuppe
Pølse- og porresuppeHalvér porrerne på langs og hak dem. Hak gulerod og selleri. ...
Rabarberkompot med fennikelfrø
Skyl rabarberne og skær dem i grove stykker.Kom dem i en gryde med sukker og fennikelfrø i...