Video: Nem oliventapanade
Nem oliventapanadeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Tilbehør
4
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
500 gram Sorte oliven
-
1.2 spsk Kapers
-
3 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Olivenolie
Massen blendes og anvendes som tapenade på brødet, som tilbehør til grøntsagsretter eller som dip til gulerødder. Man kan med fordel tilsætte semi-dried tomater eller lidt bredbladet persille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Julesalat
Skær rødkålen meget tyndt og vend den med olie, salt og peber samt evt. gløggsaft. Rist...
Stegt blæksprutte
Rensning af blæksprutte: Først skilles arme, hoved og indvolde fra resten af kroppen ved...
Italienske kødboller med tomatsauce og linguini
Sådan laver du Italienske KødbollerSauce: Alle ingredienser puttes i en blender eller s...