Video: Ingefærsuppe
IngefærsuppeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Olivenolie
-
1 stk Løg
-
25 gram Ingefær
-
4 stk Hvidløgs fed
-
1.4 stk Selleri
-
1 stk Gulerod
-
1 stk Persillerod
-
1 stk Kartofler
-
2 tsk Frisk timian
-
3.4 liter Vand
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
1. Grøntsagerne pilles/ skrælles og skæres i grove stykker
2. Olien varmes op i en gryde.
3. Grøntsagerne blancheres i olien i ca. 10 min sammen med timian
5. Vandet hældes over grøntsagerne og suppen koges i 25-30 min
6. Suppen blendes og tilsættes evt. mere vand hvis man synes den er for tyk.
7. Smag til med salt og peber
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Muslinge- og laksefrikadeller
Muslinge- og laksefrikadellerFars: Skær laksen og muslingerne ud i meget små terninger og...
Spicy mama
Begynd med at optø skaldyrene, hvis frosne benyttes. Rejerne og muslingerne skal af med de...
Varmrøget lammekølle med miscerede peberfrugter og rødløgskompot
Forvarm ovnen på 150°C. Varm den røgede lammekølle op sammen med en anelse vand i en gryde...