Video: Makrelmoussé
MakrelmousséKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
2 timer 30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Makrel i tomat
-
2 stk Citron
-
2 spsk Kapers
-
50 gram Fedtfattig mayonnaise
-
150 gram Creme fraiche 18%
-
1 tsk Basilikum
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
6 stk Husblas
Mos makrellen med tomatvæden fra dåse + saft af ½ citron.
Karpers og basilikum kommes i.
Rør mayonnaise og creme fraiche i.
Smag til med salt og peber.
Husblas iblødsættes i ca. 5 min. i koldt vand.
Fløden piskes stiv.
Husblasen smeltes over vandbad og hældes i en tynd stråle i makrelmassen (piskes godt sammen).
Stivpisket fløde vendes i.
Hældes derefter i randform.
Stilles i køleskabet i ca. 2-3 timer.
Pyntes med rejer, kaviar og citroner.
Tilbehør: Flüte
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fersken- og blåbærtærte
Fersken- og blåbærtærteRør mel, sukker, bagepulver og salt i en foodprocessor, til det er...
Bacon i tomatbad
Bacon i tomatbadFørst skærer du baconen i mindre tern, og rister dem derefter på en varm p...
Blåbærbagte æbler
Tænd ovnen på 175 grader.Halver æblerne, fjern kernehuset, og læg æblerne i et ovnfast fad...