Video: Makrelmoussé
MakrelmousséKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
2 timer 30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Makrel i tomat
-
2 stk Citron
-
2 spsk Kapers
-
50 gram Fedtfattig mayonnaise
-
150 gram Creme fraiche 18%
-
1 tsk Basilikum
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
6 stk Husblas
Mos makrellen med tomatvæden fra dåse + saft af ½ citron.
Karpers og basilikum kommes i.
Rør mayonnaise og creme fraiche i.
Smag til med salt og peber.
Husblas iblødsættes i ca. 5 min. i koldt vand.
Fløden piskes stiv.
Husblasen smeltes over vandbad og hældes i en tynd stråle i makrelmassen (piskes godt sammen).
Stivpisket fløde vendes i.
Hældes derefter i randform.
Stilles i køleskabet i ca. 2-3 timer.
Pyntes med rejer, kaviar og citroner.
Tilbehør: Flüte
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Müsli
Hjemmelavet müsli granolaOpvarm i en tykbundet gryde vand og ahornsirup.I en skål blandes...
Bacon-kartofler
Rist baon, tilsæt løg og derefter kartofler og gulerødder i tern, hvidkål i strimler, samt...
Tærte med rødvinspocherede figner
TærtebundHak det kolde smør i mel og sukker, og smuldr det, med fingrene, til en grynet ma...