Video: Farsbrød med grønsager
Farsbrød med grønsagerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket svinekød 4-7%
-
1 deciliter Havregryn
-
1 deciliter Mælk
-
1 deciliter Løg
-
1.2 tsk Tørret timian
-
1 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
-
150 gram Persillerod
-
100 gram Grønne bønner
Havregrynene udblødes i mælken.
Tilsæt skinkekød, fintrevet løg, timian, salt og peber og rør farsen sammen. Skræl persilleroden skrælles og rives groft. Skær bønnerne i små stykker på ca. 1 cm.
Kog persillerod og bønner i letsaltet vand i ca. 3-5 min.
Lad bønner og persillerod dryppe af og afkøle. Rør de kogte grøntsager og majskerner i farsen.
Læg farsen i et smurt ildfast fad og form det til et brød. Smør tomatpuréen over farsbrødet. Bag farsbrødet i en 200 C varm ovn i ca. 30 min. på næstnederste ovnrille. Servering: Server farsbrødet med hasselbackkartofler og evt. salat eller coleslaw.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kylling med cashew
Rist cashewnødder i ovnen eller lidt olie på panden indtil de er gyldne og stil dem så til...
Bagt Banan med chokolade og whiskey
Skræl en "bane" af bananen, skær ned i banankødet, bare 5-6 mm ned og det samme i bredden...
Løgringe med krydderier
Skræl et løg og skær det i skiver. Skil alle ringe fra hinanden. Løgringene dyppes dire...