Video: Tærtebund
TærtebundKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
3
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Hvedemel
-
100 gram Smør
-
2 spsk Vand
Smør og vand skal være koldt. Smør skæres i tern.
Bland mel og smør, gerne med en mixer, tilsæt vandet, og bland dejen.
Lad dejen hvile i køleskabet i 30 min. Rul dejen ud så den passer til en tærteform på ca. 25 cm.i diameter.
Prik tærtebunden med en gaffel, læg et bånd rullet af folie rundt i kanten, så undgår man at kanten kryber ned, når tærten skal bages.
Tærtebunden forbages i 10 min. i en forvarmeet ovn på 180 grader, hvorefter folien fjernes.
Derefter kan det ønskede fyld kommes i tærten, og den bages videre som angivet i opskriften afhængigt af fyldet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Julesmåkager
JulesmåkagerSådan laver du dejlige julesmåkagerPisk farin, rørsukker, smør, olie og æg sam...
Butterchicken
ButterchickenMarineér kyllingefileterne - som er skåret i mindre stykker - med:1 tsk garam...
Græsk valnøddekage
Rør smør og sukker godt sammen, del æggene og rør æggeblommerne i een ad gangen. Tilsæt mæ...