Video: Kartoffeltacos
KartoffeltacosKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
6
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
5 stk Bagekartoffel
-
0.5 deciliter Skummetmælk
-
10 stk Forårsløg
-
150 gram Cheddar
-
12 stk Tortilla
-
0 Olie
Skræl kartoflerne og skær dem i tern.
Kog dem i letsaltet vand i ca. 15 min.
Læg kartoffelternene i en stor skål.
Hæld mælken over og mos dem.
Rør hakkede forårsløg og reven ost i mosen og rør godt rundt.
Fordel 2 spsk af mosen i midten af hver tortilla.
Fold tortillaerne hen over fyldet og fæstn dem med en tandstikker.
Varm olie i en stor pande. Steg tortillaerne sprøde i olien.
Serveres med dressing til at dyppe i.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Norske gærklejner
Smørret smuldres sammen med melet. Gæren opløses i lunken mælk. Mælken hældes sammen med m...
Friskost
FriskostVarm mælken til 27 grader.Tilsæt kærnemælk og rør godt i blandingen.Lad blandingen...
Sprødt kartoffel- og baconfad
Forvarm ovnen til 230°C. Skræl kartoflerne og skær dem i tern.Overfør kartoflerne til et o...