Video: Entrecotes med kartoffelmos og salat
Entrecotes med kartoffelmos og salatKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
12
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
4 stk Entrecote
-
1200 gram Kartofler
-
10 gram Usaltet smør
-
0.5 stk Piskefløde 38%
-
50 gram Bacon i skiver
-
1 stk Grøn lollosalat
-
1 stk Pære
-
0.5 deciliter Valnød
-
0.75 tsk Korianderfrø
-
1 spsk Citronsaft
-
0.5 stk Skalotteløg
-
3 spsk Olivenolie
Kog kartoflerne møre i vand og mos dem herefter sammen med smør og lidt fløde. Dressing: Rist korianderfrøene på en lille pande over middel varme, ca. to min. Overfør de ristede frø til en morter og knus dem. Overfør det knuste koriander til en lille skål og tilsæt citronsaft og hakket skalotteløg. Pisk gradvist olivenolien i. Salat: Opvarm en pande over middelhøj varme. Steg hakket bacon, til det er sprødt, ca. 4 min. Overfør til papir, så det kan dræne. Læg salatblade i en stor skål. Vend det med dressingen. Top af med pære i skiver, hakket valnød og bacon. Kød: Steg entrecoterne til de er som ønsket. Servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laks en papillotte med urtesauce
Stil ovnen på 200°C. Fjern evt. ben fra laksefileterne; brug fx en madpincet. Klip 30 cm c...
Kyllinge Cordon Bleu
Forvarm ovnen til 175°C. Smør et ovnfast fad. Bank kyllingebrysterne til en tykkelse på 0....
Fugtig chokoladekage
Pisk æg og sukker sammen i en skål. Smelt margarine og chokolade sammen i en gryde. Kom de...