Video: Entrecotes med kartoffelmos og salat
Entrecotes med kartoffelmos og salatKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
12
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
4 stk Entrecote
-
1200 gram Kartofler
-
10 gram Usaltet smør
-
0.5 stk Piskefløde 38%
-
50 gram Bacon i skiver
-
1 stk Grøn lollosalat
-
1 stk Pære
-
0.5 deciliter Valnød
-
0.75 tsk Korianderfrø
-
1 spsk Citronsaft
-
0.5 stk Skalotteløg
-
3 spsk Olivenolie
Kog kartoflerne møre i vand og mos dem herefter sammen med smør og lidt fløde. Dressing: Rist korianderfrøene på en lille pande over middel varme, ca. to min. Overfør de ristede frø til en morter og knus dem. Overfør det knuste koriander til en lille skål og tilsæt citronsaft og hakket skalotteløg. Pisk gradvist olivenolien i. Salat: Opvarm en pande over middelhøj varme. Steg hakket bacon, til det er sprødt, ca. 4 min. Overfør til papir, så det kan dræne. Læg salatblade i en stor skål. Vend det med dressingen. Top af med pære i skiver, hakket valnød og bacon. Kød: Steg entrecoterne til de er som ønsket. Servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Entrecotes og Risotto
Sautér ris, løg og hvidløg i en gryde med olivenolie. Tilsæt eddike og hvidvin og kog...
Mørbrad med bacon
Sådan laver du Mørbrad med Bacon Skræl kartofler og løg og skær dem i skiver. Læg dem...
Lakseruller med avocadofyld
Lakseruller med avocadofyldDen røgede laks skæres i tynde skiver. Flæk avokadoerne, fje...