Video: Ribeyes med svampefløde og fyldt parmesankurv
Ribeyes med svampefløde og fyldt parmesankurvKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
2 stk Rib-eye steak
-
0 Usaltet smør
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
25 gram Tørrede Karl Johan svamp
-
1.5 deciliter Kalvebouillon
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
1 spsk Portvin
-
25 gram Revet parmesan
-
150 gram Østershat
-
2 spsk Usaltet smør
-
100 gram Grøn asparges
Læg de tørrede Karl Johan svampe i blød som anvist på emballagen. Gem de pæneste store svampestykker til senere, og kom resten i en gryde sammen med kalvebouillon og piskefløde. Lad det koge 10-15 minutter, til konsistensen er cremet. Si svampene fra og smag fløden til med portvin, salt og peber. Læg et stykke bagepapir på en bageplade og tegn 2 cirkler med en diameter på 16 cm på papiret. Drys med parmesanost inden for cirklerne, og bag dem ved 225° i ca. 5 minutter til osten er smeltet og gylden. Form straks osten til en kurv over en lille skål. Brun kødet hurtigt på begge sider og steg det ca. 3 minutter på hver side i smør. Lad det hvile tildækket i 5 minutter inden servering og krydr med salt og peber. Rist østershattene samt de pæne Karl Johan svampe 5 minutter i smør, og krydr med salt og peber. Del de grønne asparges i stykker på ca. 5 cm, og damp dem i lidt vand tilsat smør 1-2 minutter. Kom svampe og asparges i parmesankurvene, og server dem sammen med Rib Eyes, svampefløde og kroketter drysset med persille.
Servér med chef de pomme kroketter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chutney med koriander, mynte og chili
Chutney med koriander, mynte og chiliPurér koriander, mynte, jalapeno, hvidløg, ingefær, c...
Italiensk tærtedej
Bland ingredienserne godt sammen, og fordel i en tærteform.Fyld tærtenbunden med fx stegte...
Bouillabaise
Grøntsagerne renses, grovhakkes og sauteres i olie i en stor gryde. Tilsæt vand til det dæ...