Video: Kalkunroulader med dijonlinser
Kalkunroulader med dijonlinserKøkken:
Ingredienser:
Dansk
21
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
1 timer 20 minutter
Antal personer:
-
6 stk Kalkunbryst i tynde skiver
-
3 stk Parmaskinke
-
6 stk Mager ost i skiver
-
1 spsk Olivenolie
-
2 deciliter Hønsebouillon
-
1 deciliter Hvidvin
-
1 stk Rosmarinkviste
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
1 stk Løg
-
1 stk Gulerod
-
1.1 deciliter Røde linser
-
1 spsk Olie
-
2 deciliter Hønsebouillon
-
2 spsk Dijonsennep
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
2 stk Bagekartoffel
-
2 tsk Olivenolie
-
0 Salt
-
0 Peber
Kalkunroulader med dijonlinser
Sæt ovnen på 200 grader C.
Vask kartoflerne og skær dem i 8 cm. tykke skiver.
Pensl skiverne med olien, salt og peber.
Bag kartoflerne møre i ovnen.
Hak løgene fint og skær guleroden i små, fine terninger.
Svits grønsagerne og linserne i olien.
Hæld bouillonen på og lad det koge til linserne er møre.
Spæd efter behov med vand.
Rund af med dijonsennep og spæd evt. med mere bouillon.
Smag til med salt og peber.
Læg kalkunskiverne fladt og kom salt og peber på.
Del parmaskinke-skiverne og læg dem på kalkunskiverne sammen med osteskiverne, salt og peber.
Rul dem sammen og luk med tandstikkere.
Opvarm en pande og brun kalkunrouladerne i olien.
Læg rouladerne i et ovnfast fad.
Kog panden af med bouillon og vin og hæld det over rouladerne.
Læg en kvist frisk rosmarin i og sæt fadet i en varm ovn ca. 8 min. afhængig af hvor tykke rouladerne er.
Si bouillonen fra når kødet er klart.
Del rouladerne diagonalt og server 3 halve til hver portion sammen med bouillonen, linser og kartofler.
Din kalkunroulader med dijonlinser er klar til servering - bon appetit.
Prøv vores andre roulader, f.ek.s lakseroulade med flødeost eller Bic Mac Roulade.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillede rejer med citron
Rør olie, hakkede krydderurter og citronskal sammen i en stor skål. Tilsæt rejerne og vend...
Nem spaghetti bolognese
Spaghetti Bolognese, nem, fremgangsmåde:Svits hakket løg, hakkede gulerødder og presset hv...
Spareribs med sesamsauce
Bed slagteren om at skære spareribsene i ca. 5 cm lange stykker. Del dem med en skarp kniv...