Video: Appelsin-hindbær tærte
Appelsin-hindbær tærteKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
200 gram Hvedemel
-
100 gram Usaltet smør
-
50 gram Sukker
-
2 stk Æggehvide
-
1 tsk Køkkensalt
-
4 stk Appelsin
-
250 gram Hindbærmarmelade
Tilsæt smør og salt til mel og ælt det i.
Tilføj så meget koldt vand at dejen kan rulles ud.
Læg den i film eller alufolie og lad den hvile 15 min. i køleskabet.
Skræl appelsinerne, pil dem grundigt for hvidt frugtkød og skær dem i ganske tynde skiver.
Rul dejen ud og beklæd den smurte tærteform med den.
Tryk den godt op i siderne.
Opvarm hindbær-marmeladen i en kasserolle og pensl tærten med den.
Læg appelsin-skiverne pænt ovenpå, a la tagsten.
Fordel resten af marmeladen over og bag tærten i en forvarmet ovn ved 220° i 20-25 min. til randen er brun.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stjerneskud
Luksus stjerneskud Start med at paner rødspættefileterne i mel, æg og rasp og steg dem i s...
Braiserede oksestrimler med grøn peber
Vend oksestrimlerne i mel, salt og peber. Opvarm olien i en stor gryde. Brun kødet på alle...
Mazarintærte
Sådan laver du mazarintærteSørg for at smørret er koldt. Kom smør, flormelis, vanillesukke...