Video: Appelsin-hindbær tærte
Appelsin-hindbær tærteKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
200 gram Hvedemel
-
100 gram Usaltet smør
-
50 gram Sukker
-
2 stk Æggehvide
-
1 tsk Køkkensalt
-
4 stk Appelsin
-
250 gram Hindbærmarmelade
Tilsæt smør og salt til mel og ælt det i.
Tilføj så meget koldt vand at dejen kan rulles ud.
Læg den i film eller alufolie og lad den hvile 15 min. i køleskabet.
Skræl appelsinerne, pil dem grundigt for hvidt frugtkød og skær dem i ganske tynde skiver.
Rul dejen ud og beklæd den smurte tærteform med den.
Tryk den godt op i siderne.
Opvarm hindbær-marmeladen i en kasserolle og pensl tærten med den.
Læg appelsin-skiverne pænt ovenpå, a la tagsten.
Fordel resten af marmeladen over og bag tærten i en forvarmet ovn ved 220° i 20-25 min. til randen er brun.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ribeyes med svampefløde og fyldt parmesankurv
Læg de tørrede Karl Johan svampe i blød som anvist på emballagen. Gem de pæneste store sva...
Burmesisk suppe
Bring bouillon til kogning. Tilsæt skiveskårede løg og hvidløg, peber (pulver og korn), re...
Mangois
MangoisSkær mangoen i tern og blend den helt glat med en stavblender, tilsæt passionsfrugt...