Vinter Hovedretter Aftensmad
Nutrition facts: 70 calories 77.8175 carb 29.6875 fat 21.35 fiber 46.7575 protein 13.9385 fat 4.805 sugar

Video: Osso buco med safranris og cremulata

Osso buco med safranris og cremulata

Osso buco med safranris og cremulata

Osso buco med safranris og cremulata
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Italiensk

21


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 14/05-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Tips: På den tid af året hvor tomaterne ikke er i sæson kan du bruge en dåse hakkede tomater.
I stedet for at koge retten kan du tilberede den i ovnen. Kom den i en ovnfast gryde med låg og steg ved 175°

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Blød og mørk Guanaja

Vegetar

Smør en springform (ca. 24 cm i diameter) godt med smør. Hæld sukker i, drej formen rundt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2153
Opskrift

Rødkålssalat

Vegetar
Vegansk Mad

Befri rødkålen for stokken og snit den fint.Skær æblerne i tynde skiver. Skær abrikoserne...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3498
Opskrift

grillede spareribs

Vegetar

Klargør en grill til medium varme.Purér feta, creme fraiche, vand, citronsaft og hvidløg i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3907

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag