Video: Carbonara a la Bertasi
Carbonara a la BertasiKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
250 gram Frisk pasta
-
150 gram Champignon
-
150 gram Bacon
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 spsk Oregano
-
2 spsk Revet parmesan
-
4 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
0.25 deciliter Piskefløde 38%
Svits bacon og champignon på en pande. Pisk æg og fløde sammen og tilsæt salt, peber, oregano og parmesan Vend blandingen i den brandvarme, kogte pasta. Bland champignon og bacon i
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Indbagt torsk med krydderurter
Tænd ovnen og forvarm den til 200°C. Lav en tyk opbagt sauce af smør, mel, mælk og citr...
Grove speltboller
Rør gær, vand, olie og salt sammen. Gulerødderne rives og blandes med sammen med kerner, f...
Cremet koriandersauce
Bland alle ingredienserne i en blender. Blend til saucen er glat og cremet. Hæld saucen i...