Svits bacon og champignon på en pande. Pisk æg og fløde sammen og tilsæt salt, peber, oregano og parmesan Vend blandingen i den brandvarme, kogte pasta. Bla

Carbonara a la Bertasi

Carbonara a la Bertasi
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 13/05-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Fiskefond

Fedtfattig mad
Fiskeretter

Skyl og vask fiskeben (helst pighvar eller tungeben) fjern blod, hoveder, og skind. Skyl d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Blåbærmazariner

Vegetar

1. Tænd ovnen på 180 grader. 2. Riv marcipanen, og rør den med sukker. Tilsæt smør, og rø...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Bagt tomatsalat med pestokylling

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Langtidsbagte tomater: Fordel tomaterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Krydr tomat...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag