Video: Carbonara a la Bertasi
Carbonara a la BertasiKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
250 gram Frisk pasta
-
150 gram Champignon
-
150 gram Bacon
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 spsk Oregano
-
2 spsk Revet parmesan
-
4 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
0.25 deciliter Piskefløde 38%
Svits bacon og champignon på en pande.
Pisk æg og fløde sammen og tilsæt salt, peber, oregano og parmesan
Vend blandingen i den brandvarme, kogte pasta.
Bland champignon og bacon i.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jul - Andebryststeg
AndebryststegTænd for ovnen og sæt den på 220 grader (varmluft 200 grader). Pak andeb...
Gærklejner
Opvarm en stor kop mælk op til ca. 25-30 grader, når det er varmet op tilføjes gær, æg, su...
Kylling med citron- og kaperssauce
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber. Varm olivenolien på en sliplet pande over midde...