Video: Fiskeret fra Skagen
Fiskeret fra SkagenKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
4 stk Øl
-
10 stk Hellefisk
-
1 stk Asparges
-
321 gram Rejer
-
1.2 gram Grøntsagsbouillon
-
1.2 liter Piskefløde 38%
-
4 stk Æg
-
4 spsk Rasp
-
50 gram Smør
-
1 tsk Salt
-
1 tsk Peber
-
2 spsk Hvedemel
Fremgangsmåde
Du fører først din højre eller venstre arm langsomt ned til skridtet og mærker efter om du er det rigtige køn !
Det er en manderet !
Derpå nyder du den første kolde tuborg, checker opskriften og undersøger om du har glemt noget.
Fiskene filleteres(kan evt. købes filleteret)
Nu har du fortjent endnu en øl.
Halvdelen af fiskene koges i lige del vand og bouillon.
Gem kogelagen.
Den anden halvdel af fiskene paneres og steges gyldenbrune(samme farve som indianerpigeinderlår) i smør og krydres med salt og peber.
De stegte fisk anbringes i et ildfast fad, de kogte fisk anbringes ovenpå.
Så er der ølpause-arbejdet beundres!
Imens smeltes så meget smør i en gryde, at ca. 2 spiseskefulde mel kan danne en grobund for en lægger sauce.
Tilsæt aspargeslage, piskefløde og så meget kogelage, at saucen får samme konsistens som cremen i chokoladefrøer.
Smag til med salt og peber.
Saucen hældes over indholdet i det ildfaste fad og anbringes i ovnen va 200 grader i ca. 25 minutter.
Fadet pyntes inden serveringen med skivede hårdkogte æg, lidt grønt og 11 rejer !
Hertil flütes og kolde øl eller hvidvin i rigelige mængder.
Slap af med den sidste kolde tuborg og vær venlig imod køkkenpersonalet
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Choko-mynte kage
Dej: Pisk æg og sukker sammen i et vandbad til en let creme. Vend mel og cacao i æggemasse...
Cannelloni classic
Svits et hakket løg i lidt olie og sæt dem til side. Svits et par finthakkede fed hvidlø...
Chicken Pot Pie
Gør alle grønsagerne klar. Varm lidt olie op på en pande og sauter porrer og gulerødder i...