Vinter Efterår Jul Hovedret
Nutrition facts: 1023.5 calories 28.3425 carb 10.91 fat 8.70825 fiber 14.81775 protein 3.65975 fat 12.0525 sugar

Video: And langtidsstegning

And langtidsstegning

And langtidsstegning

And langtidsstegning
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 Hours 0 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

6 Hours0 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 18/04-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Græsk porretærte

Vegetar

Rens porrerne og skær dem i skiver, som sauteres i den varme olien i en gryde ved konstant...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 631
Opskrift

Fedtegrever

Kødretter

Sådan laver du fedtegrever Spækket hakkes groft gennem en kødmaskine eller med en kniv....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 4082
Opskrift

Grillstegt salviefyldt entrecôte med pak choy

Kødretter

Skær entrecoten i skiver på hver ca. 200 gr. Skær et lille snit i hver entrecôte og læg sa...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 708

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag