Video: Brioche brød
Brioche brødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
13 timer 10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
20 stk Æg
-
80 gram Gær
-
100 gram Sødmælk
-
250 gram Sukker
-
2 kg Hvedemel
-
1 kg Blødt smør
-
50 gram Køkkensalt
Sådan laver du det skønneste brioche brød.
Rør alle ingredienser sammen i en røremaskine i 10 min.
Lad dejen hvile 1 time.
Hæld dejen i en brødform, ca. 600 g pr. form.
Lad dejen hvile på køl i 12 timer max. 24 timer.
Lad den hæve til dobbelt størrelse.
Bag ved 240° i ca. 3 min.
Herefter ved 175° i ca. 17 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Frijoles
Lad bønnerne stå i vand natten over.Placér bønnerne i en gryde og hæld vand i til det dækk...
Banan is
Æg og sukker piskes godt til det er lys, gul og skummende. Tilsæt vanille.Fløden piskes fo...
Kalkunbrystfilet med kokossauce
Kog mælken op med kokosmel og lad det trække i gryden ca. 5 min. Afdryp kokosmælken i en s...