Video: Brioche brød
Brioche brødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
13 timer 10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
20 stk Æg
-
80 gram Gær
-
100 gram Sødmælk
-
250 gram Sukker
-
2 kg Hvedemel
-
1 kg Blødt smør
-
50 gram Køkkensalt
Sådan laver du det skønneste brioche brød.
Rør alle ingredienser sammen i en røremaskine i 10 min.
Lad dejen hvile 1 time.
Hæld dejen i en brødform, ca. 600 g pr. form.
Lad dejen hvile på køl i 12 timer max. 24 timer.
Lad den hæve til dobbelt størrelse.
Bag ved 240° i ca. 3 min.
Herefter ved 175° i ca. 17 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vild grydesteg med mos og waldorfsalat
Sådan laver du Vild grydesteg med mos og waldorfsalatAlle ingredienser, der skal koges bla...
Enchilada med sorte bønner
Kom bønnerne i en gryde med 2 hele fed hvidløg, laurbærblade, løg og olie og lad dem simre...
Bagte kartofler med krydderier
Forvarm ovnen til 200°C. Stil risten midt i ovnen. Vask kartoflerne grundigt, prik dem med...