Video: Kold brøndkarsesuppe
Kold brøndkarsesuppeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
2 stk Porre
-
2 stk Bagekartoffel
-
2 spsk Smør
-
2 bdt Brøndkarse
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 liter Grøntsagsbouillon
-
1 stk Lime
-
1.5 Piskefløde 38%
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Skær porrerne i ringe og klar dem i fedtstoffet.
Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kom dem ved.
Læg låg på og lad dem simre i 10 min.
Tilsæt brøndkarse og de pillede fed hvidløg.
Vend rundt til brøndkarsen er faldet sammen.
Tilsæt bouillon og lad retten simre i 10-15 min. til kartoflerne er helt møre.
Blend suppen, tilsæt fløde og smag til med limesaft, salt og peber.
Køl suppen helt af før servering.
Server f.eks. med brødcroutoner, ristede bacontern eller lakserogn.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ratatouille i ovn
Sådan laver du ratatouille i ovn Først skyller du aubergine, courgette og tomater og skære...
Marinerede peberfrugter
Marinerede peberfrugterPeberfrugterne bages i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter,&nb...
Dana Blue Tærte
Dej: Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt vand og saml hurtigt deje...