Video: Boller i karry med rosiner
Boller i karry med rosinerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket svinekød 8-12%
-
1 spsk Karry
-
2 spsk Frisk koriander
-
50 gram Hakkede mandler
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
2 spsk Olie
-
1 spsk Karry
-
1 stk Kokosmælk
-
1.2 stk Æbler
-
0.5 deciliter Rosiner
-
25 gram Grofthakkede mandler
Rør hakket svinekød, karry, koriander, mandler, salt og peber sammen.
Form farsen til ca. 24 små kødboller.
Brun kødbollerne i olie ved god varme.
Ryst panden så de forbliver runde.
Tilsæt karry samt et par skefulde af den faste kokosmælk og rist et kort øjeblik.
Skær æblerne i tern, kom dem på panden sammen med kødbollerne og rist 2-3 minutter.
Tilsæt resten af kokosmælken, rosiner og mandler og lad det hele simre i 5 minutter.
Smag til med salt og peber og server med ris og lunt naanbrød.
Drys evt. med lidt frisk koriander
TILBEHØR: Basmati ris & naanbrød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Braiserede oksestrimler med grøn peber
Vend oksestrimlerne i mel, salt og peber. Opvarm olien i en stor gryde. Brun kødet på alle...
Havørred med limesauce
Skyl ørrederne grundigt og fjern evt. rester af rygblod. Skær finnerne af. Læg fiskene på...
Kinesisk suppe med kalkun
Kinesisk suppe med kalkun, fremgangsmåde:Løg og peber snittes i små fine terninger. Svitse...