Skræl kartoflerne, skær dem ret småt og kog uden salt til de er møre. Mens de koger, rens en porretop, frys det mørkegrønne af den til senere suppevisk og sn

Kartoffelmums

Kartoffelmums
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Tilbehør

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 10/03-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Økologisk grøntsagstærte

Vegetar

Sådan laves tærtebunden Start med at lave tærtebunden. Opløs gær i vand og tilsæt dere...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Grøntsagssalat med feta og oliven

Vegetar
Vegansk Mad

Hak salat, tomater, agurk samt rødløg fint. Bland dem i en stor salatskål. Hæld olie og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Fedtfattig jordbærtærte

Vegetar
Fedtfattig mad

Pisk æggene og sukkeret sammen i en skål med en elpisker til det er luftigt.Vend melet, ba...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag