Forretter Hovedret
Nutrition facts: 2007 calories 19.85 carb 48.45 fat 9.275 fiber 34.4805 protein 11.796025 fat 2.875 sugar

Video: Bacontærte med revet ost

Bacontærte med revet ost

Bacontærte med revet ost

Bacontærte med revet ost
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kyllingefrikadeller i sursød sauce

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Sauce: Opvarm olien i en stor gryde. Tilsæt hakket løg, peberfrugt og gulerod. Svits det...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1272
Opskrift

APPELSIN OG KIRSEBæRSOVS

Vegetar

Smør og flormelis smeltes i en gryde. Reven skal af en appelsin og en citron tilsættes. Ti...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 622
Opskrift

Bulgur med grøntsager

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

-I en middelstor gryde blandes skiveskårne champignon samt squash, vand, bulgur, hakket lø...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 850

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag