Video: Italienske kødboller med tomatsauce og linguini
Italienske kødboller med tomatsauce og linguiniKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
18
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakkede tomater
-
1 stk Løg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Oregano
-
1 tsk Merian
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
500 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 stk Løg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
0 Oregano
-
0 Merian
-
0 Salt
-
0 Peber
-
1 stk Æg
-
1 spsk Mælk
-
0 Rasp
-
3.5 gram Linguine
Sådan laver du Italienske Kødboller
Sauce: Alle ingredienser puttes i en blender eller stavblendes indtil konsistensen er cremet. Smag på saucen og varm den op. (kan varieres med rødvin og rosmarin). Smages til med salt og peber. Kødboller: Løgene hakkes og alle ingredienser røres til en let klistret fars. De rulles i rasp med salt og peber og steges på panden i godt med olivenolie. Linguinien koges i 7 - 10 min. alt efter hvor meget bid der skal være. Dette er en lynhurtig ret og smager som havde du stået i køkkenet hele dagen! Velbekomme!
Mange måder at lave Italienske kødboller
Der er mange måder du kan lave din helt egen version af Italienske kødboller.
Hvis du dog stadig leder efter lidt andre versioner kan du se nærmere på en klassisk version af de Italienske kødboller eller en med Pasta.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ovnstegt kyllingebryst m. citron og paprika
Forvarm ovnen til 190°C. Bland rasp, parmesan, revet citron, paprika og salt i en lav s...
Vintersuppe
VintersuppeSkær baconen i små tern og steg den i en stor gryde. Lad være at hælde fedtet f...
Bagt Rødtunge med kantareller
Rengør alle grøntsager og skær dem i lange stave, sådan at de har en ens størrelse. Klargø...