Video: Kanelsnegle - gode
Kanelsnegle - godeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
300 gram Hvedemel
-
100 gram Margarine
-
50 gram Gær
-
1 spsk Sukker
-
1 tsk Salt
-
1 stk Æg
-
1 deciliter Mælk
-
100 gram Brun farin
-
100 gram Margarine
-
3.6 tsk Kanel
-
1 spsk Hvedemel
-
1 stk Æg til pensling
Margarinen smeltes og afkøles med mælken.
Gær, æg, salt og sukker tilsættes
melet røres i. Dejen ska være blød og smidig.
Hæver 30 min.
Fyldet røres sammen
Dejen rulles ud ca 20x30 cm.
Fyldet smøres på i et jævnt lag - rulles derefter sammen som en roulade - og
skæres i ca. 12 skiver - der lægges til efterhævning på en bageplade med bageparpir.
Efterhæver 20 min.
Pensles med æg.
Bages ved 225 grader 8-10 min.
Man kan pynte med glasur eller lægge en skive pålægschokolade på hver snegl - når de lige kommer ud af ovnen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laks med teriyaki sauce
Fileterne skylles og marineres i teriyaki saucen i 1 time.Steges i ovnen i ca. 20 min.
Thai agurkesalat med peanuts
Bland de første 5 ingredienser sammen i en skål (pres hvidløget).Skær agurkerne samt løgen...
Andebryst med blommesovs
Andebryst med blommesovsVask kartoflerne og læg dem i fx små foliebakker (4 stk.) sammen m...