Video: Kanelsnegle - gode
Kanelsnegle - godeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
300 gram Hvedemel
-
100 gram Margarine
-
50 gram Gær
-
1 spsk Sukker
-
1 tsk Salt
-
1 stk Æg
-
1 deciliter Mælk
-
100 gram Brun farin
-
100 gram Margarine
-
3.6 tsk Kanel
-
1 spsk Hvedemel
-
1 stk Æg til pensling
Margarinen smeltes og afkøles med mælken.
Gær, æg, salt og sukker tilsættes
melet røres i. Dejen ska være blød og smidig.
Hæver 30 min.
Fyldet røres sammen
Dejen rulles ud ca 20x30 cm.
Fyldet smøres på i et jævnt lag - rulles derefter sammen som en roulade - og
skæres i ca. 12 skiver - der lægges til efterhævning på en bageplade med bageparpir.
Efterhæver 20 min.
Pensles med æg.
Bages ved 225 grader 8-10 min.
Man kan pynte med glasur eller lægge en skive pålægschokolade på hver snegl - når de lige kommer ud af ovnen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Aspargus Oregenato
1. Forvarm ovnen til 200 grader celcius. 2. Asparges placeres i ovnfast fad, dækkes med r...
Salat med pære, bacon og valnød
Salat med pære, bacon og valnødRist korianderfrøene på en lille pande over middel varme, c...
Laks med spinat og lime
Laks med spinat og limeSæt vand over til pasta og varm en pande med lidt olivenolie op til...