Video: Birgittes pastagratin
Birgittes pastagratinKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
14
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
250 gram Pastaskruer
-
1 spsk Olivenolie
-
1 stk Finthakket løg
-
0.5 stk Rød peberfrugt
-
250 gram Hakket oksekød 8-12%
-
2 deciliter Bouillon
-
1 stk Koncentreret tomatpure
-
0.5 stk Hakkede tomater
-
1 tsk Tørret oregano
-
1 tsk Basilikum
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
100 gram Revet ost
-
2 deciliter Fløde 13%
1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Lad den derefter dryppe af i en si. 2. Svits løg og peberfrugt i olien ca. ½ minut. 3. tilsæt det hakkede kød og brun det til det er smuldret. 4. Tilsæt bouillon, tomatkoncentrat og hakkede tomater. 5. Tilsæt krydderier og lad saucen simre 5 min. 6. Pastaen og den revne ost, puttes i et ovnfast fad og blandes let. 7. hæld kødsovsen over, og bland lidt. 8. Til sidst hældes fløden over. 9. Retten gratineres i ovnen i ca. 20 min. ved 200 gr.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Appelsinlagkage
Appelsinsaft, citronsaft, pasteuriserede æggeblommer, sukker samt maizenamel piskes sammen...
Reje- og porrelinguine i hvidvinssauce
Pil rejerne. Placér rejeskallerne i en middelstor gryde. Tilsæt vand og en anelse salt. Br...
Pasta med kylling
Sådan laver du pasta med kyllingSkær kyllingefilet i strimler og læg det i en skål med oli...