Video: Enchiladas fyld
Enchiladas fyldKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
12
Tilberedningstid
8 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 15 minutter
Antal personer:
-
2 stk Løg
-
50 gram Bacon i skiver
-
500 gram Hakket oksekød 8-12%
-
3 stk Hvidløgs fed
-
6 stk Modne tomater
-
1 spsk Chilipulver
-
1 tsk Oregano
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
75 gram Kidneybønner på dåse
-
18 stk Tortilla
-
5 gram Revet emmentaler
Læg bønnerne i blød i koldt vand i 8-10 timer - gerne natten over.
Kassér vandet og kog bønnerne møre (ca. 45 min) for svag varme under låg.
Pil og hak løgene.
Skær bacon i terninger.
Smelt fedtet af baconternene i gryden og svits løgene klare heri.
Kom det hakkede kød ved og svits det, til det gryner og skifter farve.
Tilsæt knust hvidløg.
Skold og flå tomaterne og hak tomatkødet groft.
Kom det i gryden sammen med krydderierne og evt. lidt hakket chilipeber. Pas på - det er meget stærkt.
Lad det hele snurre for god varme i 10-15 min.
Hak de kogte bønner fint og rør dem i fyldet. Varm det hele godt igennem og smag til med salt og peber.
Kom 1-2 tsk. kødfyld på dine tortillas, rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad med sammenføjningen nedad.
Drys med reven ost og gratinér i ovnen ved 225 grader i ca. 15 min., til retten er gylden og gennemvarm.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vegetar bolognese
Vegetar bologneseRens og hak alle grøntsagerne fint. Svits derefter løg, gulerod, hvidløg...
Snestorms Smoothie
Blend alle indgredienserne. Jordbær først, eller hvis der bruges isterninger så disse førs...
Selleri- og kartoffelsuppe
Smelt smør og olie i en stor gryde. Tilsæt tyndtskårne porrer og hakket løg og svits i ca....