Forretter Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 574 calories 44.3775 carb 31.22275 fat 4.325 fiber 24.519 protein 16.14225 fat 5.275 sugar

Video: Vesterhavsgryde

Vesterhavsgryde

Vesterhavsgryde

Vesterhavsgryde
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 20/02-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Juleklejner

Juleklejner Klejner er den ældste af de danske julesmåkager. Da man i gamle dage var i sta...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 731
Opskrift

Ovnomelet

Vegetar
Proteinrig mad
Fedtfattig mad

Æg, mælk, salt og peber piskes sammen i en skål. Omelet dejen hældes op i en bageform e...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 595
Opskrift

Tranebærchutney

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Put vand og sukker i en gryde og bring det i kog. Skræl og udkern æblet. Skær det i ter...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 699

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag