Forretter Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 2576 calories 44.3775 carb 31.22275 fat 4.325 fiber 24.519 protein 16.14225 fat 5.275 sugar

Video: Vesterhavsgryde

Vesterhavsgryde

Vesterhavsgryde

Vesterhavsgryde
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 20/02-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

BAGTE SALTMANDLER

Vegetar
Proteinrig mad
Vegansk Mad

Mandler og salt hældes i en gryde med vand, så det lige dækker. Koges indtil al vandet er...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 790
Opskrift

Vegetar Burritos

Vegetar
Proteinrig mad

Indstil ovnen på 180 grader. Riv gulerødder og pastinakker groft. Skær porrerne i tynde sk...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 818
Opskrift

Kalkun - marineret med citrusfrugter

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

1. Skær kalkunbrystet i tynde skiver. Skyl citrusfrugterne, og riv skallen fint. Gem den t...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1337

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag