Forretter Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 2576 calories 44.3775 carb 31.22275 fat 4.325 fiber 24.519 protein 16.14225 fat 5.275 sugar

Video: Vesterhavsgryde

Vesterhavsgryde

Vesterhavsgryde

Vesterhavsgryde
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 20/02-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Cowboygryde

Kødretter

Varm olien i en stor gryde over medium-høj varme. Svits oksekødet til det er brunet. Hæld...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1688
Opskrift

Muslingepoulette

Fedtfattig mad
Fiskeretter

Alle grøntsagerne kommes i en stor gryde sammen med timian og hvidvin. Det bringes i kog...

  4.5
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 618
Opskrift

Hjemmebagt dansk æblekage

Vegetar

Del de skyllede, skrællede æbler i både. Fjern kernehus, blomst og stilk. Skær æblerne i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 954

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag