Køkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Hovedret
15
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
750 gram Kartofler
-
2 stk Æg
-
Køkkensalt
-
Peber
-
2 stk Løg
-
2 stk Gulerod
-
50 gram Margarine
-
500 gram Oksefars
-
1 spsk Karry
-
1/2 deciliter Vand
-
2 spsk Koncentreret tomatpure
-
Køkkensalt
-
Peber
-
2 spsk Rasp
-
20 gram Smør
Kartoflerne skrælles og koges møre i usaltet vand. Vandet hældes fra og kartoflerne piskes til mos med æggene.
Mosen smages til med salt og peber.
Fyld:
Løg og gulerødder skæres i små tern og svitses i en gryde i margarinen sammen med kød og karry.
Vand og tomatpure tilsættes, og fyldet smages til med salt og peber.
Fyldet fordeles i bunden af et ovnfast fad. Kartoffelmosen kommes over og drysses med rasp.
Lidt smørklatter fordeles øverst.
Stilles i ovnen på midterste ribbe ca 40 min. ved 200 grader, til overfladen er gylden.
Erstat eventuelt karry med engelsk sauce eller soyasauce!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sund ketchup
Grøntsagerne blendes og kommes i en gryde, hvor de to dåser tomater også tilsættes. Bl...
Rødspættefilet i safransauce
Dryp rødspættefileterne med halvdelen af citronsaften, salt dem let og drys peber over. Pi...
Nem citronfromage
Udblød husblad i kold vandi 5 min pisk æggeblommer med sukker i 5 min med elpisker til det...