Video: Fedtfattige havreboller
Fedtfattige havrebollerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
8 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
10 gram Gær
-
7 deciliter Lunkent vand
-
3 deciliter Havregryn
-
600 gram Hvedemel
-
2 tsk Bordsalt
OBS: for at undgå fedtstoffer bruger jeg en muffins silikoneform, og pga. konsistensen, så den ikke flyder ud.
Smulder gæren ud i skålen, og rør den ud med lunken vand.
Tilsæt resten af ingredienserne og rør dem sammen, til det bliver en klistret masse.
Sæt låg eller film på, og sæt det på køl i mindst 8 timer.
Brug to skeer til at fordele dejen i formen.
Hvis du har en ret høj muffins form, så fyld den kun halvt op.
Bag dem på 200 C i 15-20 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græsk porretærte
Græsk porretærteRens porrerne og skær dem i skiver.Disse sauteres, sammen med karryen,&nbs...
Bagte kartofler med ingefær og honning
Forvarm ovnen til 200°C. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Vend kartofler, honning,...
Chiagrød med kokosmælk
Chiagrød med kokosmælkBland de få ingredienser til chiagrød med kokosmælk: chiafrø, havreg...