Video: Savoykål med æbler
Savoykål med æblerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 stk Savoykål
-
2 deciliter Grøntsagsbouillon
-
2 stk Æbler
-
50 gram Smør
Fjern de yderste blade fra savoykålen, og flæk den i kvarte. Skær så bunden af ogvflæk de kvarte en gang til, så der er 8 stykker kål, som stadig hænger fast i stokken. I en stor gryde koger du kålen i bouillonen. Væsken skal næsten koge helt væk. Tag gryden af bluset. Skær æblerne i tern, smid kernehuset ud, og rist æblerne på en pande i olivenolie. Tilsæt de varme æbler i gryden. Sving smørret i under middelvarme. Drys med bredbladet hakket persille og groftkværnet peber. Smag til med salt. Server alene med groft brød eller sammen med et stykke kylling.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Braiserede grøntsager
Klargør grøntsagerne og skær dem i mundrette skiver eller bjælker (andre grøntsager end de...
Pizza Margarita
Bland håndvarmt vand, gær og olivenolie sammen. Tilføj mel og salt, ælt dejen sammen o...
Cafe Latte
Cafe latteLav en 1 deciliter stærk kaffe. Det kan være lige, hvad du har ved hånden af kaf...