Video: Savoykål med æbler
Savoykål med æblerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 stk Savoykål
-
2 deciliter Grøntsagsbouillon
-
2 stk Æbler
-
50 gram Smør
Fjern de yderste blade fra savoykålen, og flæk den i kvarte.
Skær så bunden af ogvflæk de kvarte en gang til, så der er 8 stykker kål, som stadig hænger fast i stokken.
I en stor gryde koger du kålen i bouillonen.
Væsken skal næsten koge helt væk.
Tag gryden af bluset. Skær æblerne i tern, smid kernehuset ud, og rist æblerne på en pande i olivenolie.
Tilsæt de varme æbler i gryden.
Sving smørret i under middelvarme.
Drys med bredbladet hakket persille og groftkværnet peber.
Smag til med salt.
Server alene med groft brød eller sammen med et stykke kylling.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Thai kyllingesuppe
Thai kyllingesuppeAnbring bouillon, vand, karrypasta, grofthakket hvidløg, hakket ingefær,...
Kartofler med basilikum og hvidløg
Kartoflerne skrælles og skæres i både.Basilikum, hvidløg og salt moses i en morter (eller...
Varm auberginesalat
Varm olien i panden.Tilsæt auberginer og lad det koge i 10 minutter indtil de er gyldne og...