Video: Savoykål med æbler
Savoykål med æblerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 stk Savoykål
-
2 deciliter Grøntsagsbouillon
-
2 stk Æbler
-
50 gram Smør
Fjern de yderste blade fra savoykålen, og flæk den i kvarte.
Skær så bunden af ogvflæk de kvarte en gang til, så der er 8 stykker kål, som stadig hænger fast i stokken.
I en stor gryde koger du kålen i bouillonen.
Væsken skal næsten koge helt væk.
Tag gryden af bluset. Skær æblerne i tern, smid kernehuset ud, og rist æblerne på en pande i olivenolie.
Tilsæt de varme æbler i gryden.
Sving smørret i under middelvarme.
Drys med bredbladet hakket persille og groftkværnet peber.
Smag til med salt.
Server alene med groft brød eller sammen med et stykke kylling.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rådyrbov med champignonsauce
Skær nogle snit i bovens fedtkant. Brun boven på alle sider. tilsæt øl, vin, 3 løg, 1/4 af...
Mangois
MangoisSkær mangoen i tern og blend den helt glat med en stavblender, tilsæt passionsfrugt...
Pocherede æg med kaviar
Pocherede æg med kaviarBrødet ristes og kaviaren fordeles på brødet. Løget hakkes og lægg...