Video: Italiensk hasselnøddekage
Italiensk hasselnøddekageKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Bagværk
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
200 gram Finthakkede hasselnødder
-
5 stk Æg
-
175 gram Sukker
-
100 gram Usaltet smør
-
1.2 stk Vanillekorn fra en vanillestang
Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne med sukker i 10 min. Kom vaniljekornene i, og fold nødder og smeltet smør i. Pisk hviderne stive, og fold dem i. Kom kagen i en smurt bagepapirforet form, og bag ved 180 grader i 50-60 min. Pyntes med flormelis, og kan serveres med is eller flødeskum.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rødtungefilet med rødbedesalat
Sådan laver du rødtunge med rødbedesalat :Kog rødbederne møre med skræl i 30-45 minutter....
Indbagt oksemørbrad med karljohansvampe og parmaskinke
De tørrede karljohansvampe opblødes i ½ l vand (følg instrukserne på pakken). Imens snitt...
Creme brulee lavendel
- Hæld piskefløde og ½ dl sukker i en gryde. - - Lav et snit i vanillestangen og kom den o...