Video: Italiensk hasselnøddekage
Italiensk hasselnøddekageKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
200 gram Finthakkede hasselnødder
-
5 stk Æg
-
175 gram Sukker
-
100 gram Usaltet smør
-
1.2 stk Vanillekorn fra en vanillestang
Del æggene i blommer og hvider.
Pisk blommerne med sukker i 10 min.
Kom vaniljekornene i, og fold nødder og smeltet smør i.
Pisk hviderne stive, og fold dem i.
Kom kagen i en smurt bagepapirforet form, og bag ved 180 grader i 50-60 min.
Pyntes med flormelis, og kan serveres med is eller flødeskum.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillet perlehønesalat
Dressing: Bland de 5 første ingredienser til dressingen sammen. Under stadig omrøring blan...
Arnes gløgg
Arnes gløggRødvinen hældes op i en gryde. Tilsæt nu julebryg, portvin og whisky i næv...
Tomatsuppe
TomatsuppePil løget og hak det fint. Svits det i den varme olie i en stor gryde. Tilsæt de...