Video: Gode boller
Gode bollerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
40 gram Margarine
-
6 deciliter Mælk
-
50 gram Gær
-
2 tsk Salt
-
1 tsk Sukker
-
1 kg Hvedemel
1. Gær smuldres i fad.
2. Margarine smeltes, hældes i mælken.
3. Lidt mælk/margarine hældes i gæren, som opløses heri, og derefter hældes resten af mælk/margarine blanding i.
4. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem.
Jeg tager altid mel i små portioner og mærker når dejen slipper og bliver blank.
Jeg bruger sjældent den mængde mel, som står i opskriften.
5. Stilles lunt til hævning, dækket med fugtigt viskestykke ca. 45 min.
6. Når dejen har hævet, formes bollerne, og de efterhæver på pladen i ca 20- 30 min ved fugtigt viskestykker over.
7. Bages ca 15-17 min ved 200 grader (alm ovn)
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fersken med amaretti
Skær ferskener i halve, fjern sten og gør hullerne større. Kompot: Blend amaretti med suk...
Hallandsk laxlåda
Laksen skæres i mindre stykker/strimler. Smør et ovnfast fad og læg lakseskiverne i. Dry...
Bønnesalat med sesam og sprød bacon
Bønnesalat med sesam og sprød baconNip de grønne bønner og blancher dem i letsaltet vand i...