Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Bagværk
40 minutter
2 timer 0 minutter
9
Fremgangsmåde:
Lun væsken og opløs gæren heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser på nær hvedemelet og rør rundt.
Tilsæt hvedemelet lidt af gangen under omrøring. Hold lidt tilbage. Dejen skal være fugtig.
Lad dejen hæve et lunt sted i 1 time.
Form ca 15 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Efterhæv ca 1/2 time.
Bag bollerne ved 200 grader i ca 25 min.
Antal personer: 4
50 gram Gær
2 deciliter Vand
2 deciliter Kærnemælk
1 tsk Køkkensalt
2 tsk Brun farin
50 gram Rosiner
300 gram Æbler
150 gram Havregryn
600 gram Hvedemel