Boller med æbler og rosiner

26/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Bagværk

40 minutter

2 timer 0 minutter

9



Fremgangsmåde:

Lun væsken og opløs gæren heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser på nær hvedemelet og rør rundt.
Tilsæt hvedemelet lidt af gangen under omrøring. Hold lidt tilbage. Dejen skal være fugtig.
Lad dejen hæve et lunt sted i 1 time.
Form ca 15 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Efterhæv ca 1/2 time.
Bag bollerne ved 200 grader i ca 25 min.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

50 gram Gær

2 deciliter Vand

2 deciliter Kærnemælk

1 tsk Køkkensalt

2 tsk Brun farin

50 gram Rosiner

300 gram Æbler

150 gram Havregryn

600 gram Hvedemel

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g