Video: Canadisk havrebrød
Canadisk havrebrødKøkken:
Ingredienser:
Canadisk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
3 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2 deciliter Havregryn
-
0.5 deciliter Sirup
-
50 gram Usaltet smør
-
1 spsk Køkkensalt
-
2 spsk Sukker
-
4 deciliter Kogende vand
-
50 gram Gær
-
0.5 deciliter Vand
-
700 gram Hvedemel
Bland havregryn, sirup, smør, salt og sukker i en skål.
Hæld det kogende vand over og rør blandingen godt sammen.
Lad den køle af til den er lunken.
Rør gæren ud i 1/2 dl vand og rør det i havregrynsblandingen.
Tilsæt det meste af hvedemelet og rør dejen godt.
Tilsæt mere mel til dejen er blød.
Lad dejen hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse.
Dejen deles i to stykker, formes og lægges i to smurte forme.
Efterhæver tildækket og lunt til dobbelt størrelse.
Bages ved 200 grader ved ca 40 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tærte med laks, spinat og feta
Smør et tærtefad med smør eller olie, og tryk tærtedejen ud i det. Skær evt. overskydende...
Stegte rejeflûtes
Rør en fars af rejer, presset hvidløg, hakket ingefær og løg, sammenrørt æg, salt, peber o...
Appelsinmarmelade
Skyl appelsinerne og skær dem i både. Kom dem i en gryde og dæk med vand.Lad det simre i c...