Video: Sigtebrød
SigtebrødKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
6
Tilberedningstid
3 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
25 gram Gær
-
4 deciliter Lunkent vand
-
25 gram Smør
-
1 tsk Køkkensalt
-
500 gram Sigtemel
-
200 gram Hvedemel
Gæres smuldres i dejfadet. Hæld 1 dl vand over og rør gæren glat. Smelt smørret, tilsæt resten af vandet og salt og hæld det i fadet. Kom sigtemelet i og ælt dejen godt. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt. Lad den hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse. Ælt dejen let igennem på et melet bord og kom den i en smurt form. Hæves til dobbelt størrelse. Bages ved 220 grader i 10 min - herefter dæmpes varmen til 190 grader og brødet bages yderligere 30 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kartoffelgnocchi
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad dem dampe af, så der ikke er...
Salat med grøn salsadressing
Salsa: Purér de første fem ingredienser i en blender. Hæld dem i en skål og rør olie o...
Banankage med valnødder
Banankage med valnødderMos bananerne. Hak eller knus valnøddekernerne groft. Pisk smør...