Video: Sigtebrød
SigtebrødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
3 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
25 gram Gær
-
4 deciliter Lunkent vand
-
25 gram Smør
-
1 tsk Køkkensalt
-
500 gram Sigtemel
-
200 gram Hvedemel
Gæres smuldres i dejfadet.
Hæld 1 dl vand over og rør gæren glat.
Smelt smørret, tilsæt resten af vandet og salt og hæld det i fadet.
Kom sigtemelet i og ælt dejen godt.
Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt.
Lad den hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse.
Ælt dejen let igennem på et melet bord og kom den i en smurt form.
Hæves til dobbelt størrelse.
Bages ved 220 grader i 10 min - herefter dæmpes varmen til 190 grader og brødet bages yderligere 30 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blåbærtærte med marcipan
Blåbærtærte med marcipanMørdej:Kom marcipan og salt i en røremaskine og rør, indtil marcip...
Makronmuffins
Sådan laver du Makronmuffins Start med at smelte smørret ved svag varme.Pisk æg og sukker...
Pirog
Det hakkede oksekød brunes. Soya (rimeligt meget) tilsættes sammen med lidt salt og peber....