Video: Landbrød
LandbrødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
24 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
10 gram Gær
-
5 deciliter Vand
-
1 spsk Køkkensalt
-
200 gram Sigtemel
-
600 gram Hvedemel
Gæren røres ud i vandet.
De øvrige ingredienser tilsættes.
Dejen æltes igennem til den er smidig.
Den stilles til hævning i køleskab i 15-18 timer.
Tages ud af køleskabet og hæver yderligere 2 timer.
Dejen slås ned og formes til et aflangt brød.
Efterhæves ca. 2 timer.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta med tun, svampe og fløde
Kom smør og olivenolie i en stor pande. Varm det op. Hak løget og knus hvidløget, steg beg...
Kartoffelsuppe med porre
Kartoffel-porresuppeStart med at rense porrerne og skære dem i skiver. Bemærk, at det kun...
Arnes gløgg
Arnes gløggRødvinen hældes op i en gryde. Tilsæt nu julebryg, portvin og whisky i næv...