Video: Nachos med guacomole, salsa og hvidløgsdip
Nachos med guacomole, salsa og hvidløgsdipKøkken:
Type:
Ingredienser:
Mexicansk
Forret
18
Tilberedningstid
1 timer 15 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
2 stk Avocado
-
2 tsk Limesaft
-
1.5 spsk Salatløg
-
1 deciliter Creme fraiche 18%
-
0.5 tsk Groft salt
-
10 gram Soltørret tomat
-
0.25 stk Rødløg
-
0.6 deciliter Kogende vand
-
1 spsk Vindruekerneolie
-
1 spsk Vand
-
1 tsk Balsamico
-
0.25 tsk Hele peberkorn
-
1 knsp Køkkensalt
-
0.4 deciliter Vand
-
0.25 liter Creme fraiche 38%
-
1 tsk Hvidløgspulver
-
1 stk Nachos i pose
-
1 stk Revet ost
Guacamole: Flæk avocadoerne på langs og taqg stenen ud. Skrab "kødet" ud. Blend det til ensartet konsistens. Tilsæt øvrige ingredienser. På køl i minimum en time. Smages til. Salsa: Læg tomat og løg i en skål. Hæld kogende vand over. Lad det trække 5 minutter. Hæld vandet fra og kom tomat og løg i en minihakker sammen med olie, 1 spsk vand, balsamico og krydderier. Hak blandingen i ca. 1 min. Kom salsaen i en skål og rør 0,4 dl vand i. Stil den på køl min. 30 min og smag til. Hvidløgsdip: Bland sammen til rette smag. På køl min. 30 min. Smag til. Nachos: Nachos og ost kommes lagvis i et fad der tåler mikroovn. Kommes i mikroovn. Tiden kan variere men prøv dig frem til osten er smeltet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blueberry Crisp - Smuldrekage med blåbær
Blueberry Crisp - Smuldrekage med blåbærForvarm ovnen til 200 grader (ikke varmluft).Hvis...
Kylling med cremet champignonsauce
Sådan laver Kylling med cremet champignonsauce Smelt smørret i en stor pande. Krydr kyllin...
Gateau Marcel "lækker Chokoladekage"
Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad Pisk æggeblommer og 2/3 af sukkeret luft...