Video: Valnøddemarengs
ValnøddemarengsKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
3 stk Æggehvide
-
1.2 tsk Citronsaft
-
1.1 deciliter Sukker
-
1 deciliter Hakkede valnødder
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
1 deciliter Yoghurt naturel
-
2 spsk Flormelis
-
500 gram Friske jordbær
Sæt ovnen på 150 grader.
Pisk æggehvider og citronsaft stift.
Pisk sukker i lidt ad gangen.
Smør de piskede æggehvider på en plade med bagepapir - diameter 30 cm.
Drys grofthakkede nødder over.
Bag midt i ovnen i ca. 1 time.
Sluk for ovnen og lad marengsen stå et par timer.
Pisk fløden. Rør yoghurt og florsukker i.
Fordel fløden på marengsen.
Halver jordbærrene og fordel dem på kagen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ananastærte med vanilje
Ananastærte med vanille, fremgangsmåde:Saml dejen hurtigt og lad den hvile koldt. Gerne ti...
Hvidvinsdampet laks
Laksestykkerne lægges i et ildfast fad.Hvidvin og eddike hældes over.Limesaften hældes ove...
Blinis med stenbiderrogn
Blinis med stenbiderrogn Kom hvedemel i en skål. Rør gæren ud i lidt lunkent vand og bland...