Video: Braiseret lammekølle med persillerødder
Braiseret lammekølle med persillerødderKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
4 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 stk Udbenet lammekølle
-
1 stk Bacon pakke
-
250 gram Skalotteløg
-
500 gram Persillerod
-
5 deciliter Tør hvidvin
-
4 stk Rosmarinkviste
-
4 stk Laurbærblad
-
1 bdt Frisk timian
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 bdt Frisk persille
Braiseret lammekølle med persillerødder, fremgangsmåde:
Lammekølle krydres med salt og peber, og brunes i en stor stegegryde på alle sider. Tilsæt løg og bacon og steg nogle min. Kom persille rødder, krydderurter samt hvidvin i. Kog op og læg et tætsluttende låg på. Sæt gryden i ovnen ved 150 g i 4 timer. Hæld skyen fra lammekødet, skum fedtet fra og kog kraftigt ind. Smag til med salt og peber.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kransekage
KransekageFlormelis og æggehvider røres sammen og æltes derefter lidt ad gangen ind i marc...
Quinoafrikadeller med mango-gulerodssalat
QuinoafrikadellerDet første step er at koge quinoaen. Det gør du ved at først putte det i...
Fyldte tomater
Fyldte tomaterSæt risene til at koge.Skær et låg i toppen af tomaterne og udhul tomaterne...