Video: Kanelsnegle med æblemos
Kanelsnegle med æblemosKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
25 gram Gær
-
1.1 deciliter Skummetmælk
-
1 stk Æg
-
2 deciliter Æblemos
-
400 gram Hvedemel
-
1 knsp Salt
-
3 tsk Kanel
-
4 spsk Sukker
-
1 stk Æggehvide
Lun mælken og rør gæren ud heri.
Til-sæt æg og halvdelen af æblemosen (1 dl).
Ælt melet i dejen lidt ad gangen og tilsæt salt.
Ælt dejen meget grundigt, indtil den er blød og smidig.
Stil dejen til hævning et lunt sted i 60 minutter.
Læg dejen ud på en bordplade efter hævning.
Lav en cirka 50 cm lang pølse og rul den ud med en kagerulle til et fladt rektangulært stykke.
Smør stykket med resten af æblemosen og drys med kanel og sødemiddel.
Rul herefter stykket sammen til en pølse.
Del pølsen i to stykker på cirka 2 1/2 cm med en saks eller en skarp kniv.
Det giver cirka 20 snegle, der lægges en bageplade med bagepapir.
Giv sneglene et lille tryk, så de bliver flade, og lad dem hæve i 15 minutter.
Herefter pensles sneglene med en halv æggehvide og bages midt i ovnen ved 200 grader i cirka 15-20 minutter.
Sneglene er færdige, når de lyder hule.
Dette kan tjekkes ved at banke på sneglens underside.
Afkøl på en rist og server sneglene drysset med strøsødemiddel
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Moelleux au chocolat
Denne chokoladekage er fransk og chokolade i optimal forening: sprød udenpå og med flydend...
Jordbærtrifli
Sådan laver du jordbærtrifliJordbærrene renses og skæres i skiver. Sukker drysses...
Marineret okemørbrad med seur rong hai-sauce
Opløs tamarinden i vandet i en halv time. Hæld tamarinden i en fin si over en skål og pres...