Video: Fiskefileter med hjemmelavet panering
Fiskefileter med hjemmelavet paneringKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
4 stk Rødspættefilet
-
1 deciliter Majsmel
-
1 spsk Hvedemel
-
1 tsk Paprika
-
0.5 tsk Chili
-
2 stk Pasteuriseret æggehvide
-
1 spsk Majsolie
-
1 stk Citron
Pynt
-
2 spsk Frisk purløg
Bland de første 4 ingredienser i en lav skål.
Put ægghviderne i en anden lav skål.
Dyp hver filet i majsmelblandingen, så æggehviderne, så atter majsmelblandingen.
Placér fileterne på en tallerken, læg film over og stil dem på køl i 10 min.
Opvarm olie på en stor slip-let-pande.
Steg fileterne i 2-3 min. på hver side og krydr dem med salt og peber.
Anret fisken med citronbåde og drys med finthakket purløg.
Servér germe med kartofler, grøn salat og smørsauce.
Spørgsmål:
hej kan du rekomendera någon sås till denna rätt
Svar:
Hej , du kan servera persiljasås, Remolade, brynt smör, vittvinssås
Mvh Tomas
recept.se
13/05-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Moskus-okse-frikadeller
MoskusfrikadellerMoskuskød, kartoffel og løg hakkes gennem en kødhakker én gang. Blandinge...
Salat med røget laks og fennikel
Dressing: Rør sennep, sukker, olivenolie og citronsaft sammen i en lille skål.Snit fennike...
Biksemad med spejlæg
Løgene hakkes, pilles og svitses i olie på en pande. De tages af panden og kommes i et fad...