Video: Skorzonefritter
SkorzonefritterKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Skorzonerrod
-
2 spsk Olie
-
0.5 stk Citron
Rødderne renses, skæres i stænger, vendes i olie og drysses med salt.
Bages i 20-30 min ved 200 grader.
Citronsaft presses over de færdigbagte rødder, og de serveres straks.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fransk tourtiere
Svits hakket løg og presset hvidløg i olien i en gryde. Tilsæt svinekød og steg, til kødet...
Grøn pesto
Kom alle ingredienser i en blender, og hak det til en jævn og glat masse. Smag til med sal...
Kammusling de Provence
Sautér hvidløg, løg, auberginer (i små tern) i olivenolie på en pande i 5 minutter, tilsæt...