Video: Minutsteak med hvidløg og rosmarin
Minutsteak med hvidløg og rosmarinKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
4 stk Rib-eye steak
-
4 kvist Frisk rosmarin
-
1 stk Hvidløgs fed
-
500 gram Frisk pasta
-
500 gram Frisk spinat
-
1 tsk Revet muskatnød
-
1 spsk Olivenolie
-
20 gram Smør
Bank kødet let og gnid det med hakket hvidløg og rosmarin.
Krydr med salt og peber.
Sæt en gryde over med letsaltet vand til pasta og varm en pande op med lidt olie til kødet.
Kom kødet på panden og steg dem et par minutter på hver side.
Tag dem af og lad dem trække i stanniol.
Smelt smørret på en pande og tilsæt spinaten.
Lad det simre et par minutter til det er faldet sammen og krydr med salt, peber og muskatnød.
Kom pastaen i det kogende vand og kog det al dente.
Anret steaks på tallerkener og server pasta og spinat til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mandelbudding
Husblas lægges i koldt vand i 5 min. 1/4 l mælk og 1/4 l fløde koges med vanilje. Æggeblom...
Skinkeschnitzel
SkinkeschnitzlerPå et spækbræt bankes skinkeschnitzlerne enten flade med en kødhammer, kag...
Hindbærsnaps
Sådan laver du hindbærsnaps Kom hindbær i et syltetøjsglas og overhæl med klar Brøndu...