Video: Muslinger i karry og kokosmælk
Muslinger i karry og kokosmælkKøkken:
Type:
Ingredienser:
Thailandsk
Hovedret
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 kg Frisk musling
-
2 spsk Ingefær
-
2 spsk Rød karrypasta
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 dåse Kokosmælk
-
2 spsk Solsikkeolie
-
2 stk Lime
Start med at rense muslingerne. De muslinger der er åbne, og som ikke lukker sig ved et let slag mod kanten af køkkenbordet, kasseres. De muslinger som efterfølgende ikke åbner sig efter varmebehandlingen, kasseres også. Varm en wok med lidt olie. Hak hvidløget og svits det sammen med ingefær og karrypastaen. Tilsæt muslingerne og ryst wokken godt. Tilsæt kokosmælk og lad det stege i ca. 5 min eller indtil muslingerne har åbnet sig. Server med ris og friskpresset lime.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Råmarineret tun med oliven og parmesan salat
Skær fisken i tynde skiver og læg den på et fad, pres citronsaft over og marinér i 10 min....
Braiseret hjertesalat
Forvarm ovnen til 200°C. Trim salaten og fjern misfarvede blade. Læg salathovederne tæt...
Dampet rødspætte med hvide asparges og hollandaise
Aspargsene skrælles fra hoved mod rod og den nederste træde ende brækkes af. Dette gøres n...