Video: Muslinger i karry og kokosmælk
Muslinger i karry og kokosmælkKøkken:
Ingredienser:
Thailandsk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 kg Frisk musling
-
2 spsk Ingefær
-
2 spsk Rød karrypasta
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 dåse Kokosmælk
-
2 spsk Solsikkeolie
-
2 stk Lime
Start med at rense muslingerne.
De muslinger der er åbne, og som ikke lukker sig ved et let slag mod kanten af køkkenbordet, kasseres.
De muslinger som efterfølgende ikke åbner sig efter varmebehandlingen, kasseres også.
Varm en wok med lidt olie.
Hak hvidløget og svits det sammen med ingefær og karrypastaen.
Tilsæt muslingerne og ryst wokken godt.
Tilsæt kokosmælk og lad det stege i ca. 5 min eller indtil muslingerne har åbnet sig.
Server med ris og friskpresset lime.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Enchiladas med krabbe og rejer
Forvarm ovnen til 175°C.Smelt smør i en stegepande. Svits det hakkede løg i smørret til de...
Grillede krabbeklør med honning og limemarinade
Krabbekløer: Pisk limeskal, -saft, honning og 2 spsk. olivenolie godt sammen. Giv hver kog...
Strapatsada
Opvarm olien i en stor pande. Svits finthakket løg heri, til det er blødt.Hak grøntsagerne...