Video: Muslinger i karry og kokosmælk
Muslinger i karry og kokosmælkKøkken:
Ingredienser:
Thailandsk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 kg Frisk musling
-
2 spsk Ingefær
-
2 spsk Rød karrypasta
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 dåse Kokosmælk
-
2 spsk Solsikkeolie
-
2 stk Lime
Start med at rense muslingerne.
De muslinger der er åbne, og som ikke lukker sig ved et let slag mod kanten af køkkenbordet, kasseres.
De muslinger som efterfølgende ikke åbner sig efter varmebehandlingen, kasseres også.
Varm en wok med lidt olie.
Hak hvidløget og svits det sammen med ingefær og karrypastaen.
Tilsæt muslingerne og ryst wokken godt.
Tilsæt kokosmælk og lad det stege i ca. 5 min eller indtil muslingerne har åbnet sig.
Server med ris og friskpresset lime.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svinekam stegt som vildt
Beklæd kødet med bacon og bind kødsnor omkring.Krydr kødet med salt og peber og sæt stegen...
Majsdip
Bland majs, hakket chili, hakkede forårsløg, creme fraiche, jalapeno, mayonnaise og reven...
Juleklejner
JuleklejnerKlejner er den ældste af de danske julesmåkager. Da man i gamle dage var i stan...