Køkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
11
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
60 gram Smør
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
300 gram Risottoris
-
1 liter Hønsebouillon
-
125 ml Tør hvidvin
-
340 gram Kyllingebryst
-
2 tsk Limesaft
-
2 spsk Frisk persille
-
4 stk Forårsløg
-
20 gram Revet parmesan
Hak løg, hvidløg og forårsløg fint.
Varm smør i en stor gryde. Derefter tilsættes løg og hvidløg, mens der røres godt. Når løget får et gylden farve, tilsættes risene.
Tilsæt hvidvin og lidt af bouillonen, som tilsættes lidt efter lidt. NB! Det er vigtigt, at risene har absorberet al væsken, inden du tilfører en ny portion).
Resten af ingredienserne tilføres, når al væsken er absorberet.
Serveres med masser af friskrevet parmesan.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Eldorado
Ryst ingredienserne sammen i en shaker halvt fyldt med isterninger. Si over i et collinsgl...
Julegås a la orange
Det overflødige fedt på gåsen fjernes. Vingespidser og gumpen skæres af. Appelsiner o...
Fedtfattig kærnemælksdressing
Rør maizena, sennep, sukker, salt og 1/4 af kærnemælken sammen i en lille kasserolle. Rør...