Risengrød

Risengrød
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

2 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

10 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Lav en stor portion risengrød, så har du til en dejlig omgang klatkager dagen efter.


Vidste du, at man kan fryse risengrød? Hvis den er lavet på sødmælk, kan man fryse risengrød. Men hvis den er lavet på fløde, kan den ikke fryses, da den så vil skille.


Måske tænker du også på, hvor længe risengrød kan holde sig. Vi anbefaler, at du opbevarer den koldt, så kan den holde sig 3-5 dage.

Kokkens svar
Risengrød

Det kan den, men jeg vil ikke anbefale, at du gør det.

Smagen og konsistensen ændrer sig, og det vil ikke være det samme - men det kan altså stadig godt lade sig gøre.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

09/12-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Laks med persille

Fiskeretter

Lav to forme af sølvpapir og smør dem med olivenolie. Læg fisken i formene og drys salt ov...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kinesisk fondue

Stærk mad
Proteinrig mad
Kødretter
Fiskeretter

Udblød svampene i vand og skær de hårde stilke væk senere. Kom også glasnudlerne i vandet...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Yoghurtfromage

Æggeblommerne piskes. Yoghurten vendes i. Citronsaften tilsættes. Husblas udblødes og s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag