Video: Lammekoteletter med grønne linser
Lammekoteletter med grønne linserKøkken:
Ingredienser:
Fransk
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
8 stk Lammekotelet
-
4 spsk Olivenolie
-
3 kvist Frisk timian
-
1 stk Hvidløg
-
1 spsk Revet citronskal
-
300 gram Grønne linser
-
4 stk Tomat
-
1 bdt Hønsebouillon
-
2 stk Skalotteløg
-
1 stk Citron
-
0.5 kvist Frisk persille
Gnid koteletterne med hakket hvidløg, timian, citronskal og olivenolie.
Stil dem til side mens linserne tilberedes.
Kog linserne i bouillon til de er møre men stadig har bid (ca. 20 min. eller som angivet på pakken).
Tilsæt saften fra 1 citron, lidt olivenolie samt salt og peber.
Befri tomaterne for kerner og skær dem i tynde strimler.
Hak 2 skalotteløg fint.
Lad linserne køle lidt af og vend så tomater, skalotteløg og hakket persille i.
Varm olie i en stor pande (to hvis der ikke er plads til koteletterne).
Steg koteletterne for høj varme 4-5 min. på hver side afhængig af størrelsen (de skal være rosa i midten).
Anret linserne på tallerkener og kom lammekoteletterne på.
Pynt med hakket persille og lidt citronskal.
Vin - Caprili Rosso Toscana Ilex - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Az. Agr. Caprili, Toscana, Italien, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 96,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Caprili Rosso Toscana IlexVinhuset Caprili råder over 58 hektar i det sydvestvendte område af kommunen Montalcino, men det er kun de bedst beliggende 15 hektar, der er tilplantet med vi... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Skinkeschnitzler med paprikasauce
Skinkeschnitzlerne drysses med paprika, salt og peber.Smørret varmes op i en pande til det...
Kærnemælkshorn
Sådan laver du Kærnemælkshorn Mel og smør smuldres, tilsæt kærnemælk og dejen ældtes hurti...
Oksefilet med madeirasauce
Placér en bradepande i midten af ovnen og opvarm ovnen til 220°C. Gnid stegen med olie, sa...