Bollemælk

Bollemælk
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Dessert

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tips til din bollemælk


Bollemælk er en traditionel ret der oprindelig stammer fra Lolland Falster. Retten er i al sin enkelhed kartoffel- eller melboller der ligges i blød i en mælkeblanding og drysses med kanel og sukker. Du kan udskifte den fedtfattige skummetmælk med en mere cremet sødmælk for at opnå end tykkere konsistens.


Har du lyst til flere danske retter fra glemmerne..?

Prøv for eksempel denne opskrift på hjemmelavet rabarbersuppe eller gammeldags æblekage.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Rødtungefilet med rødbedesalat

Fedtfattig mad
Fiskeretter

Sådan laver du rødtunge med rødbedesalat :Kog rødbederne møre med skræl i 30-45 minutter....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Indonesisk kyllingenudelsuppe

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

-Partér kyllingen, læg den i en gryde med nok vand til at dække den og tilsæt salt, peberk...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kanelkage med kaffe

Vegetar

Fedtstof og sukker røres godt. Tilsæt herefter kærnemælk. Til sidst tilsættes mel-kanel-na...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag