Bollemælk

Bollemælk
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Dessert

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tips til din bollemælk


Bollemælk er en traditionel ret der oprindelig stammer fra Lolland Falster. Retten er i al sin enkelhed kartoffel- eller melboller der ligges i blød i en mælkeblanding og drysses med kanel og sukker. Du kan udskifte den fedtfattige skummetmælk med en mere cremet sødmælk for at opnå end tykkere konsistens.


Har du lyst til flere danske retter fra glemmerne..?

Prøv for eksempel denne opskrift på hjemmelavet rabarbersuppe eller gammeldags æblekage.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Ørred i ovnen

Fiskeretter

Kryddersmør: Rør smør, citronskal og finthakket basilikum sammen i en skål. Ørreder: Sk...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Mandler med ingefærglasur

Vegetar
Stærk mad

Forvarm ovnen til 150°C. Smelt smørret på en stor pande over moderat varme. Tilsæt de ø...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Vegetar chiliret

Vegetar
Stærk mad
Vegansk Mad

Hak grøntsagerne og pres hvidløget. Svits grøntsager og hvidløg i olien i en stor gryde....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag