Video: Skipperlabskovs med rødbeder
Skipperlabskovs med rødbederKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 40 minutter
Antal personer:
-
600 gram Okseklump
-
3 stk Grofthakket løg
-
4 stk Laurbærblad
-
1.5 kg Kartofler
-
0.5 bdt Frisk purløg
Kødet skæres i tern og krydres med salt og peber. Lægges i en gryde, hvor der tilsættes vand så det dækker kødet. Tilsæt løg og laurbærblade og bring det i kog. Når det koger, skummes suppen for urenheder. Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker og kom dem ned i gryden til de øvrige ingredienser. Retten simrer ved jævn varme i ca. halvanden time. Rør en gang imellem i gryden, så det ikke brænder på. Serveres med sennep, purløg, rødbeder, rugbrød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asparges wraps
Sådan laver du asparges wrap. Trim aspargesene og blanchér dem i kogende vand. Bland mayo...
Græske frikadeller i tomatsovs
Tænd ovnen på 200°. Frikadeller Hak løg, hvidløg og persille fint og bland det sammen...
Kylling i honning med kartofler
Rør honning, citronskal og saft, hvidløg, sennep og sort peber sammen i et lavt fad. Gi...